Vill du göra musik till film?

7/4

Just nu påbörjas ett projekt där ungdomar i Västmanland får skapa egna kortfilmer – och vilken film är komplett utan filmmusik? Medan produktionen pågår under året får du med hjälp av en handledare jobba fram soundtracket till en av filmerna, vare sig det är orkestralt, elektroniskt, avskalat eller bombastiskt! 

Kursen är för dig som är 15-20 år och bor i Västmanland. Den pågår från april till december, är helt kostnadsfri och sker huvudsakligen på distans. Eftersom mycket av arbetet görs på egen hand är det ett plus om du har någon musikalisk bakgrund, men du behöver ingen tidigare erfarenhet av filmmusik. Om du inte har något musikprogram eller inspelningsmöjligheter så hjälps vi åt att hitta en lösning som passar dig.

Utöver musiken finns också möjlighet att jobba med produktionsteamet på andra aspekter av filmljud, t.ex. foley, SFX och mixning.

Vi börjar nu i vår med videoträffar i grupp, där du får lära dig praktiska kunskaper så att du kan komma igång med ditt egna arbete. Sedan träffar du regelbundet din handledare i individuella videomöten.

Kursen startar 7 april kl 18.00.

Detaljer

Datum:

2022-04-07

Dag:

Lördag

Anmälan

Vi behöver din anmälan senast 31/3!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Logga in